Vårfix i köket

Har varit jättedålig med uppdateringen, men här har faktiskt inte hänt så mycket i veckan. Kristoffer har haft en tung vecka på jobbet vilket har resulterat i sängläge på kvällarna och jag har mest fokuserat på att hålla nedervåningen i skapligt skick. Visst är det övervåningen som prioriteras just nu, men eftersom det är nere vi bor så vill jag lägga några timmar på att hålla rent och snyggt omkring mig. Jag har till exempel, efter 6 månader i huset, äntligen fått upp köksgardiner! Har haft svårt att hitta några jag vill ha och eftersom jag har 4 köksfönster så har det blivit ganska dyrt, så jag köpte tyg och band och sydde egna. Det blev riktigt bra och ett mycket mysigare kök.

Förra helgen satte vi tak i sovrummet och det är klart sånär som på de sista brädorna som vi behöver mer manskraft för att få på plats. Sen har vi som sagt tagit det lugnt i veckan. Denna helgen inhandlades de sista osb-skivorna och gipsskivor till väggarna. Så trevligt med gips på väggarna, även fast Kristoffer bara hann få dit två stycken. Nästa helg kanske det blir att spackla, inte så roligt men väldigt kul att det efter det är dags att tapetsera och måla!

Vi eldar i princip varje dag, mest för att få bort att spillvirke, men även för att det är såå mysigt :) I natt la pelletsbrännaren av igen så Kristoffer tände en liten brasa så att det var varmt och gott i köket tills jag kom upp :) Underbart!

Ska bli bättre på att uppdatera (igen), har även blivit sämre på att ta bilder vilket jag är rädd att jag kommer ångra så småningom. Men här kommer iallafall en drös.

Myspys i köket

Sätter tak i sovrummet förra helgen

Sy-verkstad i köket

Gardiner på plats och en skymt av matplatsen i köket. När jag flyttat ut bordet hänger taklampan lite off, har inte bestämt hur jag vill ha det ännu :)

Annan vinkel

Äntligen är farmors gamla bord färdigt och har fått flytta in i vardagsrummet/sovrummet. Datorn har fått en egen plats efter att ha bott på köksbordet i 6månader.

Dags att göra sig ordning och dra till jobbet! Ha en fin vecka!

/Camilla

Comments 1

 1. Merita wrote:

  Hej Camilla,
  Åh vad fint ni har det! Ni är ju så himla duktiga!
  Älskar gardinerna, de passar perfekt i köket. Nu fick du användning av Syslöjdslektionerna från gymnasiet, haha :-) Visst läste vi det hela gymnasiet? Vi hade väldigt roligt iaf:-) Du, jag och Jenny.
  Hoppas att ni mår bra! Lycka till med huset! Hälsa Totte!
  Puss och Kram /Merita

  Posted 08 Mar 2012 at 07:15