Besiktning

Först igår fick vi spisen besiktad så igår kväll hade vi invigning och eldade för första gången. Riktigt mysigt var det och vi fick upp värmen snabbt, både vacker och effektiv alltså.

Taket i allrummet är färdigsatt och jag håller på att måla det sista på plats. Nu håller vi istället på att sätta tak i sovrummet, inte rikigt lika klurigt då det är rakt men det är desto högre så helt lätt är det inte. Ser inte fram att emot att färdigmåla det, tycker inte om att klättra och balansera när jag håller i penseln. Det blir hur som helst riktigt bra i båda rummen. När taket är färdigt är det dags för de sista osb-skivorna och sedan gips, inte så jättemycket kvar innan det är dags för tapeter alltså! I sovrummet blir det tapet på väggarna med i allrummet ska jag istället måla väggarna.

Håller på att fundera hur vi ska behandla golvet i sovrummet, vill gärna ha kvar den ljusa träytan och samtidigt få det att se lite lagomt gammalt och slitet ut. I allrummet bile det iallafall vitt täckmålat.

I helgen blir det att sätta klart taket och elda upp så mycket spillvirke som möjligt.

Bjuder på lite bilder efter helgen.

/Camilla

Comments 1

  1. Hempa wrote:

    Hej Camilla.

    Du efterlyste tips på belysning till sovrummet och jag tror att du kan få lite inspiration från denna sida antingen köpa eller knåpa ihop själv av lite skrot och annat som finns på gården hemma. http://www.skrotkonst.se/

    Ha en härlig kväll. Hempa

    Posted 29 Feb 2012 at 09:27